Warning: Undefined array key "salt" in /data/web/virtuals/9975/virtual/www/data/str/article.php on line 6

the quiet place

Před pár dny jsem dostal odkaz na stránku Amitaye Tweeta, která má pomáhat lidem, kteří neustále někam spěchají, nebo lidem, kteří velmi intenzivně používají sociální sítě. Moc se mi líbyla a řekl jsem si, že by bylo dobré mít tuto stránku i v češtině. Ne všichni moji kamarádi a známí umějí dostatečně dobře anglicky, aby si ji mohli náležitě užít.

Mezi tím, než jsem stihl texty přeložit, Amitay přepsal celý projekt. A tak jste přišli o jeho „zen“ kód, kterým byla stránka napsána. I přesto ale stojí za to prošmejdit zdrojové kódy. Celá aplikace je napsaná v jQuery a využívá knihovny Modernizr. Díky čemuž vám to bude fungovat snad všude. Samozřejmostí je HTML5.

Jako perličku na závěr musím zmínit, že stránky podporují detekci mobilních telefonů, díky které ji můžete ovládat „klepáním“ na display. Plně podporovány jsou telefony s iOS a Android. Já však mám webOS a ten byl rozpoznaný jako běžný počítač. Tam se vše ovládá pomocí mezerníku. Ano, telefon má mezerník a vše funguje, ale mám také dotykáč :)

Také bych chtěl poděkovat za jazykové korekce, Káťi a Peťošovi. Protože jak jste si jistě všimli, čeština není moje silná stránka.

Zkuste tedy českou verzi klidného místa a začněte relaxovat :)

Warning: Undefined array key "jmeno" in /data/web/virtuals/9975/virtual/www/data/str/article.php on line 87 Warning: Undefined array key "comment" in /data/web/virtuals/9975/virtual/www/data/str/article.php on line 103