Warning: Undefined array key "salt" in /data/web/virtuals/9975/virtual/www/data/str/article.php on line 6

Spicebird opravdu žije

Prasad na svém blogu napsal:

The Spicebird team is happy to announce that Spicebird 0.8 is ready for release and is going through the pre-release testing and fixing cycle. If everything goes as planned, this new version should be out before mid June. For the technically inclined, Spicebird 0.8 is based on Thunderbird 3. It brings good things like indexed message search and improves on a few. We also consider Spicebird 0.8 to be much more stable compared to the previous versions and are expecting the users to feel much more confident using it.

Doufám, že se vývoj neustrne a vrátí se do zaběhlých kolejí jako tomu bylo při vydání 0.7. Celé to ticho vzniklo tím, že Synovelu odešel jeden server, kde byli mimo jiné i zdrojové kódy Spicebirdu. Vývojáři museli začít pracovat s lokálními zálohami a když už přišli o server s SVN, přešli rovnou na HG (mercurial), který používají i vývojáři Mozilly. Tím se to vše opět zpomalilo. Každopádně to vypadá, že v českých řetězcích se od předchozí plánované verze 0.8 nezměnilo, takže by měla vyjít i v češtině.

PS: český výcuc z anglického textu si můžete přečíst na Mozilla.cz

Warning: Undefined array key "jmeno" in /data/web/virtuals/9975/virtual/www/data/str/article.php on line 87 Warning: Undefined array key "comment" in /data/web/virtuals/9975/virtual/www/data/str/article.php on line 103