Warning: Undefined array key "salt" in /data/web/virtuals/9975/virtual/www/data/str/article.php on line 6

Firefox? Již nikdy více!

Již ten Firefox nechci nikdy vidět! Také dávám sbohem Linuxu a vracím se zpět k Windows a Internet Exploreru. Již 3 roky používám jen Linux v kombinaci s Firefoxem a Thunderbirdem. Dlouho jsem byl spokojen, ale nyní jsem si řekl DOST! Pryč od toho.

Vážně nechápu, jak někdo může něco takového používat. Už mě to vážně nebaví! Za ty 3 roky žádný virus, spyware, malware, … To je fakt hrůza. Už se díky tomu nudím. Když bych používal Windows, tak bych alespoň měl o zábavu postaráno. Ale takto všechno funguje a mě nezbývá nic jiného, než pracovat. Tak jsem se mohl alespoň vymlouvat, že mám zavirovaný systém a že to bude dlouho trvat než se k tomu dostanu. Nejhorší je, že mám Linux i v telefonu a tak se nenakazí ani ten. To je fakt strašné!

Nevíte někdo jak a kde správně ukrást Windows Vista? Slyšel jsem, že se u nás nekupuje. Asi není k dostání, tak je potřeba ukrást. Hledal jsem na všech zrcadlech ale o Windows ani zmínky. Samý Gimp, Openoffice, Inkscape, Amarok, nebo Kaffeine.

Podle všeho by to měl být v budoucnu nejpoužívanější OS. Tak by tam pravděpodobnost nakažení měla konvergovat k 1. Rozhodl jsem se kvůli tomu vzít si půjčku a koupit počítač, na kterém Visty opravdu pojedou. Nechal jsem se inspirovat největším IT odborníkem u nás a sestavu postavím přesně podle něj. To by bylo, abych na tom nerozjel alespoň Solitare a nenakazil si PC nějakou tou havětí. S takovým počítačem to bude hračka ji zase dostat ven.

Warning: foreach() argument must be of type array|object, bool given in /data/web/virtuals/9975/virtual/www/data/fcs.php on line 370
Warning: Undefined array key "jmeno" in /data/web/virtuals/9975/virtual/www/data/str/article.php on line 87 Warning: Undefined array key "comment" in /data/web/virtuals/9975/virtual/www/data/str/article.php on line 103