Warning: Undefined array key "salt" in /data/web/virtuals/9975/virtual/www/data/str/article.php on line 6

Balíček Server Status Widget 1.2 pro Mandrivu

Již delší dobu jsem si chtěl napsat gadget, kterým bych monitoroval stav všech serverů a routerů. Nedávno jsem však narazil na Server Status Widget. Umí takřka vše co potřebuji (nic co si sám nenapíšu není 100% :) ) a je OpenSource pod GPL.

Náhled jak to může vypadat Vypadat může asi nějak takto. Ikony jsou nastavitelné. Já jich tam mám tolik, že se mi nevejdou na monitor, tak jsem musel použít druhý vedle.


Bohužel není ubalen pro moji distribuci (pouze prastará verze) a tak jsem si ho zkompiloval. Funguje excelentně. Nedalo mi to a ubalil jsem rpm pro Mandriva Linux v 64bit verzi a samozřejmě jej nabídl tvůrci

Brzo bude pravděpodobně umístěn i na serveru kde-look.org. Můžete si ho ale stáhnou již teď.

Jak je zvykem, máte možnost instalovat balíček s programem + debug balíček, který slouží pro sbírání informací o případném pádu aplikace, které se můžou dále poslat tvůrci.

Stahujete:

Warning: Undefined array key "jmeno" in /data/web/virtuals/9975/virtual/www/data/str/article.php on line 87 Warning: Undefined array key "comment" in /data/web/virtuals/9975/virtual/www/data/str/article.php on line 103